Welkom in de webshop van Strippgaaff

Of u nou op zoek bent naar een antiquarische strip of een nieuwere uitgave: wij hebben een ruime keuze. Toch liever curiosa zoals een poster, zeefdruk, portfolio of overige merchandise zoals een T-shirts of pin? Geen probleem. De winkel is eenvoudig toegankelijk voor de echte verzamelaar of voor degene die gewoon een leuk stripboek wil aanschaffen.

Zeer uitgebreid assortiment

De shop wordt dagelijks vernieuwd en aangevuld met nieuwe exemplaren. Ons streven is om uiteindelijk zo’n 10.000 items beschikbaar te hebben in ons assortiment. Is het album dat u zoekt toch niet aanwezig? Mail ons direct. In ons grote magazijn hebben we nog veel op voorraad. 

Stripboeken verkopen

Als u uw verzameling comics, stripboeken of strips wilt verkopen, mail of bel (0620626012) ons even voor het maken van een afspraak.

Zoekfunctie voor extra winkelgemak

Bespaar u zelf zoektijd en maak gebruik van de zoekoptie rechts bovenin.

Vragen

Heeft u een vraag?

Mail: info@strippgaaff.nl

Bel: 0620626012

Wij wensen u veel winkelplezier!

 

 

 

Producten

 

Bekijk hier onze top 10 meest verkochte stripboeken

 

 

Beurzen en evenementen

Strippgaaff is deelnemer van nagenoeg alle stripbeurzen in Nederland en soms België. Hieronder enkele impressies van onze stands.

Strippgaaff op de Deventer boekenmarkt op 4 augustus 2024

Strippgaaff is al jaren een vertrouwde deelnemer aan de grootste boekenmarkt in Europa. Met ons uitgebreide assortiment kunnen vele stripliefhebbers bij ons terecht.

Kunt u geen beurzen/markten bezoeken?!! Maak een exclusieve afspraak voor een bezoek in onze winkel/magazijn.

Strippgaaff heeft in de winkel/magazijn een grote voorraad strips, comics USA/NL, zeefdrukken en posters en houdt op geregelde tijden in het magazijn verkoopdagen. Bij het niet doorgaan van de stripbeurzen kunt u een exclusieve afspraak maken om alleen lekker rond...

Strippgaaff op de Stripbeurs in Deventer op 6 april 2024 in de grote Lebuiniskerk

Uiteraard zijn we aanwezig met byzondere strips en comics! Wilt u alvast iets reserveren, geen probleem dan nemen we het voor u mee.